Navštivte Letní ekologickou akademii

23.07.2016 10:15

Konec července patří Letní ekologické akademii Zvonečníku a Masarykovy demokratické akademie. Bližší informace a možnost registrace jsou na stránkách ekoakademie.cz.

Místem konání bude přírodní fenomén Divoká Šárka a FTVS UK v Praze. Program akademie je velmi zajímavý a pestrý. Klade si za cíl komplexní diskusi k ekologické politice sociální demokracie a vystoupí zde celá řada zajímavých politiků a odborníků - Vladimír Špidla, místopředsedkyně ČSSD Lenka Teska Arnoštová, hejtman Miloš Petera, poslanci Robin Böhnisch a Václav Zemek, Petr Petržílek, Vladimír Mana a další. Čekají nás ale také například sluneční romance (doporučujeme vzít si sebou fotoaparáty), výlety do Divoké Šárky s možností koupání, volné debaty, návštěvy komunitních zahrad a také třeba ochutnávky jedlých květů.

Přestože ČSSD má velmi kvalitní ekologické politiky, mediální bojkot je tristní. Česká společnost vnímá nezájem politiků o ekologii, což je výsledek práce médií. Naše akce je veřejná (přihlášení jsou také zájemci z různých stran) a médiím otevřená v době "okurkové sezóny". Neváhejte a prosím přijďte!

Zpět